Elindul az InternetKon - lássunk hozzá együtt

Az InternetKon első szakaszában, február 3. és március 26. között arra kérjük Önöket, hogy az internetkon.hu-n javasoljanak konkrét kérdéseket az internettel kapcsolatban. Olyanokat, amelyeket fontosnak tartanak, és amelyekről érdemesnek vélik majd megkérdezni a magyarok véleményét az InternetKon második szakaszában, májusban, júniusban és júliusban.

Azok közé tartozom, akik szerint az internet gazdagabbá teszi életünket, és vallom, hogy számunkra, magyar emberek számára is rengeteg új lehetőséget teremtett, fejlődése ugyanakkor számos új véleményt, álláspontot, elképzelést és sokszor vitát is felszínre hoz.

Az InternetKonnal az a célunk, hogy teret adjunk a jövő magyar internetéről szóló párbeszédnek, és hívunk is mindenkit a nyilvánosság előtt zajló társalgásra.

Hogy milyen lesz a jövő magyar internete, az Önökön is múlik!

Kíváncsiak vagyunk, mit gondolnak az állam teendőiről, az internet szerepéről a gazdaságfejlesztésben, vagy éppen az internet szabadságáról és a netsemlegességról. Milyen szerepet szánnak az internetnek Magyarországon?

Beszéljük meg, milyen legyen a jövő hálózata!

Az InternetKon tehát a jövőről szól és rólunk, magyarokról. Ez épp elég ok arra, hogy mindannyian véleményt nyilvánítsunk!

Lássunk hozzá együtt, én az Önök véleményére is számítok!

Deutsch Tamás
az InternetKon vezetője


  • Kazár Község Önkormányzata
  • 3127 Kazár, Tanács u. 1.,
  • Telefon: (32) 341 333
  • E-mail: kazar@kazar.hu